DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 9 september 2015

Riposte Laique founder gives speech in Paris after recent beheading

Se på denna video som är på franska men är översatt i text till engelska.
Nu när vi ska ta in ännu fler flyktingar från Syrien, så kommer det bli ännu svårare att få upprätthålla vårt eget kulturarv samt våra demokratiska rättigheter. Ju fler som dessutom involverar sig i politiken kan till slut göra det omöjligt att vi får ett skvatt att säga till om.

Minns vad Kadaffi sa på videon som bör ligga här i mitt arkiv. Nu när ännu fler muslimer flyr och invandrar till vårt land och resten av Europa, så log han och konstaterade att det bara skulle behöva ta ca 50 år till muslimerna vara många fler än oss själva och det hade då alltså inte behövts några som helst vapen för att göra det möjligt.
 
Det är ju sant att de har väldigt många barn och kanske fler än vi tänkt oss eftersom att de kan resa tillbaka till sina hemländer och skaffa sig fler fruar och därmed blir det ännu lättare att skaffa sig fler barn med. Man kan kalla de för sin döda broders fruar eller om de vill ha barnbrudar kan de adoptera barnet och säga att också det är den döde broderns barn och att både brodern och hans fru stupat under oroligheter som förekommer/förekommit i landet som han och hans familj själva flytt i från.

Jaa, knepen är många men som sagt när det gått så långt så att de är fler än vi regeringen, så kan man slå fast andra lagar än de vi vill ha.

Nå. själv har jag numer ett annat sätt att se på det hela och är säker på att de aldrig kommer att hinna ske innan något mycket större och mycket bättre kommer att överta alltihop och se till att det bli ett slut på alla dumheter, som vi inte tycker om.

Ha det gott Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook