DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 2 februari 2015

VAD NYHETERNA INTE VISAR NÄR DET KOMMER TILL, PALESTINIERNA...

... som verkar vara det som är det viktiga. Man glömmer att det som händer mellan Israel och palestinierna är från två sidor och den ena sidan är inte värre än den andra ?

Judarna startar inte dessa räder mellan de två sidorna utan besvarar när de blir angripna och det verkar västvärlden ha sopat under mattan.

Palestinierna (som inte var muslimer från början) har hela arabvärlden bakom sig, som alla vill få judarna utplånade för gott.

Att inte omvärlden vill ta till sig, att det är den faktiska önskan från alla araber och muslimer i stort.

Vad de alla, på samtliga delar, glömmer, är att vi faktiskt har mycket att tacka judarna för i vår teknik- och hälso-törstiga värld.

Många av de tekniska saker vi har, är uppfunna/upptäkta av judar och många av våra sjukvårdande  uppfinningar/upptäkter, har vi också judar att tacka för.

Alla de Nobel-priser som de har fått för dessa viktiga upptäckter och uppfinningar, som är ovärdeliga i vår värld i dag.

Det gäller för BÅDE araber och västvärlden och hela världen, som de judiska folket låter oss alla ta del av och vi tillåter att de ska "tackas" på detta sätt, att få gå med blickar över axlarna för att se vem som kanske går bakom och kan vara en som inte vill de väl.

Ändå tar man ställning för palestinierna ?? som har mycket att stå till svars för med sina många terrorhandlingar, även i västvärlden. 


Palestinierna är glada och firar med dans och glädje när de lyckas ta livet några judar med sina raketer.
Får de och arabvärlden som de vill, så skulle de med glädje utrota alla judar från jordens yta.

Sedan vi fått så många muslimer i vårt och överallt i västvärlden, så har judehatet fått sina chanser att utveckla sig i lugn och ro, till exempel i Malmö, där många judar utsätt för mycket hatbrott, som vi aldrig sett här tidigare i  Sverige.

Judar flydde hit innan krigets utbrott i Tyskland och efter att kriget vunnits av de sidor som fått kämpa hårt för att besegra Hitler och hans anhang.

Många judar dog av undernäring och av de gaskamrar som de avrättades i.

De judar som överlevde i dessa avskyvärda avrättningsläger,har än idessa dagar fruktansvärda minnen, som inte går att utplåna.

Ska dessa judar än en gång behöva få uppleva dessa avskyvärda handlingar igen ?
När ska de få leva i det lugn som de har lika rätt att göra som vi alla har ?

Kommer våra regeringar någonsin stå upp och ta tag på dessa oerhört motbjudande handlingar som judar utsätts för i vårt land  och de som utsätter judarna för dessa skändligheterna.

Inte ens våra "egna svenska sk nazister" har gjort sig skyldiga till så många avskyvärda handlingar. 

Vårt land som alltid stolt stått upp för demokrati och yttrandefrihet i stllet för att som numer försöka att ta ifrån oss den rätten, på grund av att det finns "religioner" som anser sig att ha rätten att bete sig som de har lust men som vi inte ens ska få yttra oss om. 

Vart tog vår demokrati och vår yttrandefrihet vägen ??
Vi kan bli straffade om vi yttrar oss om det som händer i vårt eget land.

Vi får inte ens tycka högt eller skriva om de som händer nu för tiden medan man tiger om vem som gjort vad .
De hålls bakom ryggen på regerinen/na inte ens när de får sina straff får vi veta vilka de är.

Vi får veta det av att läsa i utländska tidningar vad som sker här och vilka som ligger bakom brotten eller genom utländska bloggare och de källor som de har tillgång till men som tystas ned för oss svenskar.

Landet där man tystar ner och böjer sig för påtryckningar av de som vi tagit emot och låter ta del av vårt fria land och tackar oss med dessa handlingar och skrattar åt svensk kriminalvård.

Jag hade en mycket bra video som visar hur man jublar över det fruktansvärda som de franska publisisterna och tecknarna mördades och judarna som dödades nyligen i Israel.

Den har försvunnit och jag vet inte hur eller vart den tagit vägen, tyvärr men det går säkert att hitta många fler av samma slag med samma innehåll.

Ni får ha en trevlig fortsättning på veckan.

Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook