DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 21 december 2008

Folk verkar inte haja...

I dag har jag varit och skrivit på en namninsamling för att rädda våra snart utrotade hajar.

Jag undrar ofta över varför och hur vi människor kan bete oss så grymt mot djur. De har inte gjort oss något illa men ändå gör vi de illa på de mest oerhörda sätt.
Jag gick in på en sida , som jag fick mail om, i från en klasskompis, med hjärtat på rätt ställe.
Jag lägger en länk här som ni kan kopiera och klistra in i adressfältet på sökrutan, här ovanför eller så kan du gå längre ner på sidan ock klicka på samma länk, så tar den dig/er direkt till sidan som kan berätta mer om hur de stackars hajarna används och vad du/ni kan göra för att hejda utrotningen.
http://www.savethesharks.se/

Det är så lätt att skriva på en lista och dessa listor gör verkligen skillnad mot att bara sitta still och göra ingenting.
sharks Pictures, Images and Photos

Att vi blir många som protesterar är bra för till slut lyssnar de som har möjlighet att göra skillnad mellan att låta hajarna fortsätta att leva eller låta de gå emot sin undergång.
En del människor har alltid haft en märklig förmåga att hantera våra djur och vår natur som om de går att ersätta men så är det inte. Att vi utrotar vissa djur, gör att vi bryter den ekologiska cirkeln som är för ALLAS bästa, BÅDE DJUR OCH MÄNNISKA. Vi är en del i den kedjan men det är bara vi som länk, i den kedjan, som bryter kretsloppet och då är vi, enligt oss själva, de ända som har förmåga att tänka och koppla ihop logiken och som vet vad som är bäst för allt och alla ????
Jag börjar tro att hajar hajar bättre en vissa människor hajar.
Hajar du/ni vad jag menar?

Bumblebee Pictures, Images and Photos
Till och med att utrota växter, påverkar hela kretsgången. Visste du/ni att det är farligt nära att vi inte får fortsatta skördar pga att bin och humlor börjar nå minimala gränser. Utan de kan det inte bli några frukter eller bär men även där hajar inte alla att det är "livsfarligt" att inte värna om både djur och natur.
Så, i dag kan du gör hajarna en stor tjänst och skriva på listan och har du varit hajsoppsätare, så hoppasjag att du efter den informationen ger sjutton i det i fortsättningen. Jag tror att människor hajar, om de bara får veta varför vi ska och inte ska, göra på ett visst sätt.

Till sist vill jag bara önska er alla, en riktigt

GOD JUL
merry christmas Pictures, Images and Photos

Jul kramar Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook