DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 3 november 2007

Som en tjuv om natten...

...kommer snön smygandes. Ja, då var det kört igen. Öppnade nyss "altandörren" för att släppa ut Tigris, och såg eländet. Att något så vackert kan vara så grymt eländigt på en och samma gång. Det var inte mycket men det låg där och såg tjusigt ut. Inte ens Tigris ville gå ut, utan vände i dörröppningen när hon såg snön på marken. Nu känns det som om jag fått nog av det svenska klimatet och bestämde mig i dörröppningen för att kolla utsikterna för en flytt till ett varmare klimat.

myspace
Animated GIFs


Om jag inte förstått fel, så kommer det mer snö, under helgen. Som om det inte räckte med att det är kallt ute, som tusan. Inomhus råder oxå vinter och man får bylta på sig så mycket att det blir svårt att röra sig och då blir man ännu mer frusen. Det är nog detta som kallas moment 22.
Apropå siffror, så fick jag lära mig något nytt i dag. Förändringsfaktor. Något som man använder i matematik men som jag aldrig hört talas om tidigare. Hittade en väldigt bra sajt om matematik som jag kan rekomendera varmt till er som pluggar matte. Själv är jag inte så särskilt intresserad av matte, annat än som addering av mina inkomster. Där blir det sällan något att addera, så i praktiken blir det mest minus som råder i min budget. Hur som helst så lägger jag in en länk här till er som känner er hugade.

http://home.swipnet.se/ollevejde/matteord/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook