DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 24 april 2012

MER OM HATET MOT JUDARNA I MALMÖ SOM ...

 ... som till och med USA anser som väldigt allvarligt.

De har skickat ett sände bud till Malmö, som ska undersöka den mycket otrevliga hatet som utspelar sig i Malmö och som också jag tycker är mycket dåligt skött av våran regering och våra myndigheter.

Utvisa de som bär sig så här illa åt, om det är människor som immigrerat hit till Sverige eller sätt de i fängelse för rasistiska skäl som faktiskt är mycket allvarliga (även utlänningar ska sitta av sina straff innan de utvisas).

Man borde kanske även sätta politiker och myndighetspersoner i någon slags arkivtjänst i fortsättning, då de trots sina olagliga beteenden ändå aldrig sätt bakom galler när de borde.
Så som de behandlar judarna skall inte accepteras av vårt samhälle.

"USA:s sändebud når hatets Malmö i dag


I dag besöks Malmö av Hannah Rosenthal, USA:s president Barack Obamas särskilda sändebud för att övervaka och motverka antisemitism.
Många judar i Malmö upplever en tidigare trygg stad som alltmer osäker. Glåpord som "jävla judar" kastas ibland mot människor med tydliga judiska attribut. Somliga flyttar från staden för att man inte ser någon framtid för judar i Malmö. Malmös starke man Ilmar Reepalu, S, har inte tagit problemet på allvar utan tvärtom förvärrat situationen, enligt judiska församlingen.
VILKA?
Shneur Kesselman. Ortodox rabbin och Malmöbo. Måltavla för ständiga antijudiska trakasserier. Amerikansk medborgare, uppväxt i Detroit.
Hannah Rosenthal. USA:s president Barack Obamas särskilda sändebud för att övervaka och motverka antisemitism. Besöker Malmö i dag, tisdag.
Ilmar Reepalu, S. Malmös högste politiske ledare. Anklagas för att inte bry sig till­räckligt om judarnas utsatta situation i staden.
Mark Brzezinski. Sedan några månader tillbaka USA:s ambassadör i Stockholm. Har besökt Malmö och oroas av situationen för den judiska befolkningen där.
MALMÖ. På kvällen den tionde mars i år blev rabbinen Shneur Kesselman och tre andra judar i Malmö nästan påkörda av en bil vid Triangeln i centrala Malmö. Det var en av de cirka 90 antisemitiska incidenter som drabbat den amerikanske rabbinen under hans sju år som Malmöbo.
Situationen för Malmös judar bedöms av USA:s regering som så allvarlig att president Barack Obama skickat sitt särskilda sändebud Hannah Rosenthal till Malmö.
Klockan tio i dag ska Shneur Kesselman träffa henne och berätta om sin situation.  "

Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook