DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 30 mars 2008

Man ser inte skogen för alla träd.

Det är ett gammalt ordsträv som vi säkert alla har hört någon gång. Med tanke på hur det skövlas skog runt om i världen, så kanske man skulle måsta byta ut det till "Man ser inte skogen för det finns inga träd". Hemska tanke. Nej, så får det inte bli för utan skogen överlever inte vi och det kommer naturligtvis inte att hänfda men det behövs mycket hjälp och omtanke för att vi ska se till att inget sådant skall ske.
Så är skriver stiftelsen "Ett klick för skogen",


"Stöd Verles gammelskog!

Ett klick för skogen har skrivit kontrakt för att köpa upp och bevara en biologiskt värdefull gammelskog i Verle, Ales kommun. Vi har 1 år på oss att samla ihop de 7 450 000 kr som krävs för uppköpet.

Klicka gratis på gröna knappen nedan samt köp träd, vykort, musmattor och pennor i vår Miljöshop så stödjer du bevarandet av Verles gammelskog!"


Jag hoppas och tror att det finns många här som gärna stödjer den möjligheten och för oss handlar det bara om att besöka stiftelsens sida och klicka på "den gröna knappen", så finns sponsorer som betalar för varje klick som görs. Man kan göra ett klick per dag men man kan oxå göra mer om man kan och vill, och stödja på fler sätt, som beskrivs här ovanför.
Här är länken dit,
http://www.ettklickforskogen.se/
Du hittar den oxå på länklistan längre ner på sidan här och kan klicka på den och då hamnar du på stiftelsens hemsida direkt.

Det här trädet växer nog inte i Sverige men det var så stiligt , så jag lägger in en bild på det i alla fall. Man kanske kan säga att vi älskar naturen men undras om naturen älskar oss? Kanske det här trädet har kärat ner sig i grannträdet? =)
Image Hosted by UploadHouse.com

Vi ses snart igen / Maritha.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Maritha

hittade just din blogg via forumet. Jag har just upptäck denna värld...att läsa bloggar, genom min dotter faktiskt då hon själv har en. Fantastiskt träd, jag samlar på hjärtan å nu har jag hittat ett till. Jättekram på dig trorts att vi inte ses så ofta numera.

Kram
STephanie

MS / Maritha sa...

Hej Stephanie !

Vad kul att se att du hittat hit. Hoppas att allt är bra med dig. Kanske vi ses på nå´n fika framöver =) Jättekram tillbaka till dig från mig.

Kram, Maritha.

Notebooks sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook