DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 14 november 2011

DE GAMLA OCH DE SJUKA SOM INTE HAR ORK ATT FÖRSVARA SIG...

 ... och som får de kännbaraste straffen av alla grupper i Sverige.


Att regeringen negligerar deras behov är mycket illa medan man samtidigt tillåter denna enorma invadringen till Sverige och som vi får betala en massa pengar för.

Då är det inte asylsökande jag syftar på utan de som helt enkelt och sorgfritt flyttar hit till sina redan stora släkter här och det kostar förvisso mycket mer än vad det skulle kosta att låta våra gamla och sjuka få leva ett värdigt liv, sin sista stund på jorden.

Så sorgligt ser det ut i dagens Sverige och när de borgliga får styra.   
De som minst av alla kan föra sin egen talan är just den här gruppen av människor och det vet de styrande om och det är nog därför man törs nalla på deras pengar, som borde ha getts till dessa gamla utan att behöva säga i från.
Sverige har den största invadringe jämför med alla andra Europeiska länder ???
Varför tills dessa invandrare komma hit, när vi inte ens har skattepengar som kan ge den vård till gamla och sjuka i vårt eget land ??????
Det är horribelt att ingen protestera högt mot detta.
Många av dessa invandrare har dessutom mage att stå och skrika ut, att de vet minsann sina rättigheter och vill ha en det ena och än det andra. 

"Reinfeldt struntar i gamla och sjuka.


14 november 2011 – Äldrevården  
I borgerlighetens nya tuffa Sverige drabbas inte bara sjuka och arbetslösa. Under de senaste decennierna har de riktigt gamlas möjlighet att få hjälp halverats.
Det är fackförbundet Kommunal som i dag avslöjar att samhällets kostnader för äldrevården har skurits ner, trots att allt fler blir allt äldre. Minskningen gäller både i faktiska tal och som andel av BNP. Om man till det lägger att privata vårdföretag plockar ut höga vinster inser man snart att det inte blir mycket kvar till de gamla.  "

Ni kan läsa hela artikeln från dagens Aftonbladet´s ledarsida, HÄR.

Det är skamligt av regeringen att göra som de gör. 
Dessa människor har förvisso arbetat mycket hårt under sin uppväxt och brukar dessutom vara ödmjuka och inte skrika om sina rättigheter.

De här människorna är de som först borde få del av de skattekakan, som de arbetat hela sitt liv för det vi har i dag och inte dessa vidriga privata bolag som ändå inte sköter sig som de borde utan behandlar många äldre mycket illa. 


Det börjar bli dags att skingra  dimmorna som de borgliga vandrar igenom medvetet eller omedvetet.
Snart har de ruinerat landet totalt med sin ruttna politik men sett till att de själva har ordentligt på fötterna och de privata bolagen lika så.


Juholt, ger jag inte heller ett ruttet lingon för då han visar upp samma egenskaper som den förra Gö...irige Persson gjorde och jag förstår att han med näbbar och klor vill hålla sig kvar på posten som partiledare med all de makt som följer.

Vad som hände medan allt verkade stå stilla angående Juholt och efter att alla partikamrater sagt sitt om vad de tyckte om honom, så plötsligt hade ingen sagt ett enda ont ord om honom ???????

Något hände uppenbarligen, för ingen av dessa som hade tyckt något negativt om honom, hade plötsligt ALDRIG haft något emot honom vilket rimmar illa med verkligheten.

Ha det så gott.


Kram Maritha.
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook